Categorieën

Retourneren

RETOUR ZENDEN

Het kan gebeuren dat een aankoop niet voldoet aan de verwachtingen. Wij bieden de mogelijkheid om een product dat niet bevalt, binnen 14 dagen na ontvangst retour te zenden. Dit geldt niet voor thee en tisanes. Deze worden speciaal voor u verpakt en kunnen niet retour worden genomen.

Voor retourneren hanteren wij de volgende voorwaarden: 

  • Je dient telefonisch of per mail te laten weten dat de zending retour wordt gezonden.
  • Je ontvangt dan van ons een retourformulier.
  • Thee en tisanes kunnen wij niet retour nemen.
  • Het product dient ongeopend en onbeschadigd retour te worden gezonden voorzien van het aankoopbewijs en het ingevulde retourformulier.
  • De kosten voor retourzending zijn voor eigen rekening. Mocht je deze kosten niet willen betalen, dan mag je het pakket ook altijd terugbrengen naar onze winkel.
  • Mocht het product tijdens de retourzending kwijt raken of beschadigen, dan kunnen wij het helaas niet vergoeden. Zorg daarom voor een goede verpakking en vraag naar een bericht van ontvangst bij de verzendende partij. Je ontvangt dan namenlijk een bewijs van ontvangst als het product weer bij oms retour is gekomen.
  • Wij zullen het aankoopbedrag binnen 14 dagen aan je vergoeden.

RETOUR BIJ BESCHADIGD PRODUCT 

Ondanks dat we het met de grootste zorg verpakken, kan het gebeuren dat de bestelling onderweg beschadigd raakt. Controleer bij ontvangst de bestelling altijd op juistheid en op beschadigingen. Mocht het zo zijn dat het product beschadigd is, dan kun je het product retourneren. Stuur in dit geval een mail via het contactformulier met vermelding van je ordernummer. Je ontvangt dan van ons een retourformulier.  

Aanmelden nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.